HE.S.T.A.F.T.A. - Scientific Society of Mental Health Professionals
Announcement01/08/2017

PANAGIOTIS GEORGITSIS

Παναγιώτης Γεωργίτσης

Έφυγε την 1η Αυγούστου 2017 στις 10 το βράδυ, ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Παναγιώτης Γεωργίτσης, παιδοψυχίατρος, οικογενειακός – ομαδικός θεραπευτής.

Ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή νέος, δυναμικός (στα 65 του), με όρεξη για ζωή.

Ο Παναγιώτης, διάλεξε και αγάπησε την Ψυχιατρική, πίστεψε στην ψυχοθεραπευτική σχέση, στη ψυχοθεραπευτική δουλειά, στον Δημόσιο Τομέα.

Πρόσφερε πολλά στην Παιδοψυχιατρική: στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Νέας Σμύρνης, στις εκπαιδεύσεις, στα συνέδρια, τα σεμινάρια.

Φέτος συμπλήρωνε 30 χρόνια δουλειάς στο Ιατροπαιδαγωγικό, ψυχή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου από το 1992 όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια στην δουλειά με τις οικογένειες με την Valeria Pomini, Διευθυντής του Κέντρου τα τελευταία χρόνια.

Πολυδιαβασμένος και πολυεκπαιδευμένος (ομαδική ανάλυση, συστημική εκπαίδευση στο ΕΠΙΨΥ, μέλος της ΕΕΣΚΕΨΟ, βιβλία, θέατρο), πρόσφερε στα παιδιά και της οικογένειες αλλά και προς τους πολυάριθμους εκπαιδευόμενους του Κέντρου το προσωπικό του ταλέντο στη σχέση, στη θεραπεία, δάσκαλος στην εκπαίδευση και στην εποπτεία.

Όσοι τον γνωρίσαμε είχαμε την πολύτιμη εμπειρία της ζεστής φιλίας και τη δύναμης ενός ωραίου άνθρωπου με ισχυρό χαρακτήρα, που ήξερε να ορίζει με ξεκάθαρο τρόπο την προσωπική του θέση και να αναλαμβάνει την ευθύνη του, βασισμένος στην πλούσια επιστημονική του γνώση και προσωπική πορεία.

Τον αποχαιρετίσαμε την Πέμπτη 3 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μαρκόπουλο.

REQUIREMENTS FOR JOINING HESTAFTA

Learn more

PAY YOUR ANNUAL MEMBERSHIP FEE

Proceed to payment