Ε.Ε.Σ.ΣΚΕ.Ψ.Ο. - Επιστημονική Εταιρεία Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΕΕΣΣΚΕΨΟ «Συστημική Σκέψη & Ψυχοθεραπεία».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το περιοδικό αυτό θα αποτελέσει ένα βήμα ανταλλαγής ιδεών και σκέψεων για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με άτομα, οικογένειες, ζευγάρια και ευρύτερες ομάδες, μέσω της δημοσίευσης άρθρων σχετικά με τη θεωρία, την έρευνα, την κλινική πρακτική και την εκπαίδευση. Φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της Θεραπείας Οικογένειας και να δώσει τη δυνατότητα να διεξαχθεί ένας διάλογος μεταξύ των συστημικών θεραπευτών στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό, για αυτό και το περιοδικό θα δημοσιεύεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Ως εκ τούτου άρθρα γραμμενα στα ελληνικά, είναι καλό να έχουν και την αγγλική μετάφραση. Ωστόσο αυτό είναι προαιρετικό και η μετάφραση θα πρέπει να γίνει απο τον ίδιο τον συγγραφέα.

Σκοπός μας, ακόμα, είναι σε αυτόν τον χώρο προβληματισμού να συμμετέχουν θεραπευτές, και γενικότερα επιστήμονες και διανοητές από την Ελλάδα και άλλες χώρες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα είναι δεκτές δημοσιεύσεις που αντιπροσωπεύουν όλες τις σχολές σκέψης στην θεραπεία οικογένειας.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να στείλουν άρθρα, μπορούν να ενημερωθούν για τις οδηγίες συγγραφής των άρθρων.

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο, κάθε Οκτώβριο και Απρίλιο.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Η “Συστημική Σκέψη & Ψυχοθεραπεία” είναι ενα ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό, που δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες που ασχολούνται με οικογένειες, ζευγάρια και ευρύτερες ομάδες να δημοσιεύουν άρθρα σχετικά με τη θεωρία, την έρευνα, την κλινική πρακτική και την εκπαίδευση.

Οι κύριοι στόχοι είναι:

  • Η προαγωγή της κατανόησης των ανθρώπινων σχέσεων σε μικρά και ευρύτερα συστήματα, με τη δημοσίευση άρθρων σχετικά με τη θεωρία, την έρευνα, την κλινική πρακτική και την εκπαίδευση.
  • Η ανάπτυξη της Θεραπείας Οικογένειας και η επαγγελματική ανάπτυξη των θεραπευτών μέσω της ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών.
  • Η ανάδειξη συγγραφέων στη Συστημική Θεραπεία.
  • Η ανάπτυξη και ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ όλων των σχολών σκέψης στην οικογενειακή θεραπεία.
Εδώ μπορείτε να υποβάλετε το δικό σας άρθρο για το περιοδικό "Συστημική Σκέψη & Ψυχοθεραπεία".Υποβολή

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Υποστηρίξτε την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού "Συστημική Σκέψη & Ψυχοθεραπεία" κάνοντας μια δωρεά.Δωρεά