Ε.Ε.Σ.ΣΚΕ.Ψ.Ο. - Επιστημονική Εταιρεία Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ28 Ιουνίου 2024 | 10:00 - 14:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ: ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ"

ΔIΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Οικογένειας & Ζεύγους του ΕΠΙΨΥΚΟΣΤΟΣ: 40 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Σκέψης & Ψυχοθεραπείας Οικογένειας (Ε.Ε.Σ.ΣΚΕ.Ψ.Ο.), σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Οικογένειας & Ζεύγους του ΕΠΙΨΥ, διοργανώνει Σεμινάριο με Θέμα: «Κατανοώντας την κρίση του εφήβου και παρεμβαίνοντας αποτελεσματικά: Ένα συστημικό μοντέλο που ενσωματώνει την Θεωρία του Δεσμού»

Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η Dr. Gloriana Rangone (Ψυχολόγος, συστημική ψυχοθεραπεύτρια, Διευθύντρια της Σχολής Συστημικής Ψυχοθεραπείας IRIS – Μιλάνο). Το Σεμινάριο θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρες 10.00 – 14.00 στο Αμφιθέατρο του ΕΠΙΨΥ (Σωρανού του Εφεσίου 2). Το Σεμινάριο θα είναι στην Ιταλική γλώσσα και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 Ευρώ (για τα μέλη της ΕΕΣΣΚΕΨΟ και τους εκπαιδευόμενους του ΕΠΙΨΥ και της Μ.Ο.Θ.- Ψ.Ν.Α.: 30 Ευρώ). Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Gloriana Rangone, στην ψυχοθεραπευτική εργασία της εφαρμόζει ένα συστημικό μοντέλο ενσωματωμένο με την Θεωρία του Δεσμού. Από το 2006 είναι υπεύθυνη του κλινικού και εκπαιδευτικού τομέα του Κέντρου Θεραπείας Εφήβων – CTA στο Μιλάνο, μιας Μ.Κ.Ο. εξειδικευμένης σε προγράμματα και θεραπευτικές παρεμβάσεις για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους. Έχει εργαστεί ως ψυχοθεραπεύτρια σε φυλακές ανηλίκων, ψυχιατρικές υπηρεσίες και δημόσια κοινοτικά κέντρα ψυχικής υγείας, και είναι επόπτρια σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Από το 2020 διδάσκει στη Σχολή Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Καθολικού Πανεπιστημίου του Milanο. Από το 2018, συντονίζει την ομάδα εργασίας του Συλλόγου Ψυχολόγων της περιφέρειας Λομβαρδίας που ασχολείται με τα δικαιώματα παιδιών και εφήβων. Υπήρξε μέλος του εθνικού συμβουλίου του CISMAI (Ιταλικός Συντονισμός Υπηρεσιών κατά της Κακοποίησης και της Κακομεταχείρισης Παιδιών) και σήμερα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της Περιφέρειας Λομβαρδίας για την ίδια ένωση. Είναι συγγραφέας βιβλίων και επιστημονικών άρθρων στους τομείς της εξειδίκευσής της, όπως την ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, δύσκολες υιοθεσίες, συγκρουσιακά διαζύγια, κ.α..

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑΠαρασκευή, 28 Ιουνίου 202410:00 πμΔΙΕΞΑΓΩΓΗΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣΑμφιθέατρο ΕΠΙΨΥΣωρανού του Εφεσίου 2, 11527, ΑΘΗΝΑNaN
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝΔεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Σ.ΣΚΕ.Ψ.Ο.

Ενημέρωση

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Πληρωμή